2017. május 2., kedd

Zabpelyhes, sajtos keksz

Receptes újságok nézegetése közben találtam ami megtetszett, de mivel nem jegyeztem meg melyik újságban  így a napokban közzétett Gabriella emlékeztetett rá!
                                                                            

Hozzávalók:
25 dkg apró szemű zabpehely
12 dkg trappista sajt reszelve
1 tojás, 8 dkg puha vaj
1 teáskanál pirospaprika
só, őrölt bors /ízlés szerinti mennyiségben 
*
Elkészítése: A tészta hozzávalóit kézzel összedolgoztam, majd egy sütőpapírral fedett tepsibe lapogattam. Tenyeremmel próbáltam vékonyra nyomkodni. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 ' sütöttem, mikor kihűlt akkor szeleteltem formára. Nagyon finom!
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...