Hogy miért is érdemes házilag kenyeret sütni? szerintem mindenki tudja azért mert finom és érzi a pénztárcáján is mert sokkal olcsóbb ! Ezt a buci kenyeret is nagyon szeretjük úgy mint a többi eddig megsütött kenyeret. Most is mint már többször fele mennyiségből de most hosszúkás sütőformában sütöttem. ( fele mennyiségből a kisült kenyér 40 dkg lett)
Hozzávalók és elkészítését megtaláljátok itt !
Jó étvágyat kívánok!
4 megjegyzés:
Nagyon szép lett a kenyered, kívül belül egyaránt! Finom lehet, és persze olcsóbb is, ahogy írod.
De a megadott linken én nem találtam meg a kenyér receptjét...😀
Katalin köszi, és jó hogy szóltál köszönöm korrigáltam!
Gyönyörű! Magokat nem teszel bele ? Én nagyon szeretem, az enyémben mindig vannak magok - (len, szezám, napraforgó,kömény - feldobják az ízét...)
aranyos fodorka köszönöm, nagyon ritkán szoktam csak tenni magokat a kenyérbe.
Megjegyzés küldése