2022. december 13., kedd

Buci kenyér ismét/ más formában sütve

Hogy miért is érdemes házilag kenyeret sütni? szerintem mindenki  tudja  azért mert finom és érzi a pénztárcáján is mert sokkal olcsóbb ! Ezt a buci kenyeret is nagyon szeretjük úgy  mint a többi eddig megsütött kenyeret.   Most  is mint már többször  fele mennyiségből  de most  hosszúkás  sütőformában sütöttem.     ( fele mennyiségből a kisült kenyér 40 dkg lett)


Hozzávalók és elkészítését megtaláljátok itt !  

Jó étvágyat kívánok!

4 megjegyzés:

Katalin írta...

Nagyon szép lett a kenyered, kívül belül egyaránt! Finom lehet, és persze olcsóbb is, ahogy írod.
De a megadott linken én nem találtam meg a kenyér receptjét...😀

Éva írta...

Katalin köszi, és jó hogy szóltál köszönöm korrigáltam!

aranyos fodorka írta...

Gyönyörű! Magokat nem teszel bele ? Én nagyon szeretem, az enyémben mindig vannak magok - (len, szezám, napraforgó,kömény - feldobják az ízét...)

Éva írta...

aranyos fodorka köszönöm, nagyon ritkán szoktam csak tenni magokat a kenyérbe.