2012. június 11., hétfő

Gombapörkölt rizzsel +ajándékot kaptam!

 Hozzávalók: 15 dkg. gomba, 1 db vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, 1-1 db paprika- paradicsom, fűszerek: pirospaprika, bors, só, csípős paprika,olaj.
🍄
Elkészítése: hagyományos módon mint a pörköltet készítettem fel: olajat felmelegítettem bele az apróra felkockázott vöröshagymát és fokhagymát.  A paprikát paradicsomot szintén  apróra  felvágva tettem az edénybe kicsit pároltam majd befűszereztem, hozzá tettem a feldarabolt gombát  és együtt készre főztem az egészet. Rizst készítettem mellé.😋
Jó étvágyat!
                                                                 *********
Igazi meglepetésben volt részem délelőtt . Kétszer csengetett a postás el sem tudtam képzelni hogy mit hoz? Akkor ért a meglepetés mikor a kezembe nyomott egy vastagabb borítékot  -végig futott az agyamon  hogy mostanában nem  nyertem egyik blogon sem, akkor  mi lehet? Mikor kibontottam akkor lepődtem meg igazán , egy kicsit már feledésbe is merült  részemről  hogy a margarinos vonalkód játékára jelentkeztem és most küldték  az ajándékot.  2 db kötényt kaptam.(A játékra mikor jelentkeztem történetet , receptet is kellett küldeni és éppen abban is megjegyeztem hogy annyi éves asszony vagyok (leszek augusztusban) ahány éve forgalomban van ez a margarin!)
                                                                                                                                                   

8 megjegyzés:

Jámborné Budai Mónika írta...

Finomat főztél ,gratulálok a nyereményhez:))

Angi Angéla írta...

Gratulálok a nyereményhez, a gombapörkölt meg nagyon finomnak hangzik! Imádom a gombát minden formában!

trollanyu írta...

A gombapörköltet nagyon szeretem, rizzsel, nokedlival, esetleg uborkasalátával:)Gratulálok a nyereményedhez:)

Éva írta...

Jámborné Budai Mónika: Köszi!
Angi Angéla: Köszi!
trollanyu: Köszi!Nokedlivel is szeretem csak akkor tejfölösen szoktam csinálni!

Katalin írta...

Gratulálok az ajándékaidhoz, majd kíváncsian várom, hogy ősszel, mire megjelenik a Rama receptes könyv, benne lesz-e a Te recepted, írásod :) Érdekes lenne. Én most nem küldtem be vonalkódokat, de a receptes könyvre mindig szoktam, többet is.
Guszta a gombád is :) és a szép kerek házassági évfordulótokhoz is gratulálok, ha már szabad így előre :))

Éva írta...

Katalin: Nekem is volt eszembe, de arról nem értesítettek!Nagyon szeretem a könyveiket is. Köszi!Köszönöm nem vagyok babonás remélem megérjük!

Vicuska írta...

Szerencsés vagy!!! gratulálok az ajándékokhoz :) A gombapörkölt egyik kedvenc kajám, annyi különbséggel készítem, hogy mindig teszek bele friss petrezselyemzöldet, jó sokat!

Éva írta...

Vicuska: Köszi! Szeretem a petrezselymet benne, de inkább akkor szoktam azt bele tenni mikor csak tojásosan készítem.