2014. július 25., péntek

Jobban vagyok de....

még nem az igazi :-)) Ahogy látjátok már néha jelentkezem. Elnézéseteket kérem amiért én még nem látogatlak benneteket  és csodálom a finomságaitokat de sajnos még nem olyan könnyű, vagy inkább azt mondanám hogy fárasztó.  Sokat pihentetem a szememet TV-t a híradó kivételével szinte nem is nézek( sokszor azt is bánom hogy azt nézem). A blogbarangolás nagyon hiányzik a nézelődés,  egyenlőre viszont csak ilyen "szűkszavúan " teszem fel  amit  néha alkotok.Augusztus 19-én megyek vissza kontrollra remélem akkor mindent rendben találnak és kapok egy megfelelő szemüveget amivel látni is tudok és nem csak nézni:-))  Bár amikorra készen lesz a szemüveg az még + 2-3 hét ahogy ismerem az elmúlt időkből. Nagyon jó érzéssel tölt el hogy olyan sokan örültök annak hogy itt vagyok ismét , köszönöm!
Szép hétvégét kívánok minden kedves látogatómnak!

13 megjegyzés:

Katalin írta...

Örülök, hogy már ennyire jól vagy! Gyógyulj tovább, és pihenj sokat!

Györgyi írta...

Örülök, hogy szépen javulgat a szemed :) Nézelődni ráérsz, nem szaladnak el a bejegyzések. Pihenjél sokat és várunk vissza :)

Vivi írta...

Már az is nagy dolog, hogy ilyen jól tudsz ténykedni, örülök én is, hogy jól vagy (bár hiányoznak a receptjeid, főleg a heti menü :) ), de a legfontosabb, hogy meggyógyulj, szeretettel: Vivien

Névtelen írta...

Évikém, gyógyulj, szeretettel ölellek!❤️

Anikó írta...

Éva csak türelem, persze így most sokkal unalmasabb az életed, de ha teljesen meggyógyulsz akkor bepótolhatsz mindent, most az a lényeg, hogy rendben gyógyulj:-)))
Sok-sok puszi:-)))

G.Marta írta...

Évikém, ne haragudj, nem hiányoltalak, mert mindig írtál, nem is gondoltam, hogy beteg vagy. Szavaidból arra következtetek, hogy a szemed műtötték.Remélem teljes mértékben és hamar meggyógyulsz!!
Kellemes hétvégét kívánok Nektek!

Tiffanylda írta...

Évám, türelem és meglesz az eredménye! Tudom, ez most nehéz, én sem bírom a várakozást, a "tétlenséget", mégis most erre buzdítalak! Kitartás és az új, "sasszemeddel" várunk vissza!:)

Nea írta...

Évi,sok finomságot készítettél az utóbbi időben is. Nagyon örülök, hogy jobban vagy már, de azért pihenj sokat, hogy gyorsabb legyen a gyógyulás. Mi megvárunk! Kellemes hétvégét kívánok én is!

Roza írta...

További jobbulást, Évikém!! Csak türelem, nagyon vigyázzál magadra!!
Ölellek szeretettel!!

Mrita írta...

Jobbulást kívánok!

teller-cake írta...

Kitartás Éva, légy türelmes, biztosan megéri és jobb lesz a szemed! Szorítok nagyon! Zs.

Okki írta...

Kedves Éva, örülök hogy jobban vagy! Lesz ez még jobb is, csak egy kis türelem és kitartás! Bízom abban, hogy a következő kontrollon csak jó híreket fogsz kapni és a szemüveg is meglesz hamarosan, s akkor majd újra fogsz "látni rendesen!". Minden jót neked és vigyázz magadra! :)

Éva írta...

Nagyon szépen köszönöm kedves szavaitokat,aranyosak vagytok ! Türelmes vagyok és bízom abban hogy jó lesz!!