2017. május 8., hétfő

Kelesztés nélküli kakaós csiga /Blogkótsoló 33.fordulójára!

Márti a mostani forduló háziasszonyaként sorsolta  "kóstolásra " számomra   a parféblogot .Egyszer véletlenül tévedtem erre a blogra de most jobban nézelődtem válogattam  és végül  választottam:)
                                                                               


Hozzávalók:
tésztához:
25 dkg túró
10 dkg porcukor
fél dl tej
5 evőkanál étolaj
fél csomag sütőpor
25 dkg  liszt
töltelékhez: 
2 evőkanál kakaópor
4 evőkanál porcukor
olvasztott margarin
*
Elkészítése: Tésztához valókat  összegyúrtam majd négyszögletes formára  vékonyra nyújtottam  . Olvasztott margarinnal megkentem a tésztát és megszórtam a kakaópor és porcukor keverékével. Ezután feltekertem a tésztát és kb. 2 cm széles darabokra vágtam amit sütőpapírral bélelt tepsibe raktam és előmelegített sütőben 180 fokon 20' sütöttem.Mikor már teljesen kihűlt akkor szórtam meg porcukorral. Nagyon finom! / 11 db lett/
Jó étvágyat !

2 megjegyzés:

teller-cake írta...

Túróval a tésztájában? A leírás és a kép alapján garantált siker.

Éva írta...

teller-cake köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...