Hozzávalók és elkészítése: tejberizs itt , 1 db alma, megmostam megtöröltem magházát eltávolítottam felkarikáztam ebből pár karikát becukroztam és forró teflon edénybe tettem időnként megfordítottam. Mikor már színt kapott akkor levettem a tűzhelyről(ekkor vegyétek ki az edényből, ne úgy mint én aki később vettem ki és már letapadt látszik elszakadt) de nagyon finom😋
Jó étvágyat Kívánok !
4 megjegyzés:
Nagyon finom lehetett a mai ebéded, könnyű nyárias! Ilyen időben nagyon jól eshet :-)
Katalin nekem ez most annyira jólesett nem cseréltem volna el semmiért:-))
Én is szeretem a tejberizst és a tejbegrízt is, minden héten egyszer biztos, hogy készítek magamnak, mert a férjem az nem elégszik meg ilyen étellel. Én palacsintatésztában forgatott majd megsütött almakarikát is szoktam hozzá készíteni vagy csak egyszerűen fahéjas-cukros keverékkel megszórom vagy lekvár kerül rá.
Lívia hasonló oknál fogva nálunk is csak én eszem és legtöbbször fahéjjal !
Megjegyzés küldése