2018. augusztus 6., hétfő

Tejberizs sült almával

A meleg tette ezt velem  mikor elkészítettem a mai ebédemet😉.(Férjuramnak  babfőzelék volt.)
Hozzávalók és elkészítése:  tejberizs  itt ,  1 db alma, megmostam megtöröltem magházát eltávolítottam  felkarikáztam ebből pár karikát becukroztam és forró teflon edénybe tettem időnként megfordítottam. Mikor már színt kapott akkor levettem a tűzhelyről(ekkor vegyétek ki az edényből, ne úgy mint én aki később vettem és már leragadt látszik elszakadt) de nagyon finom😋
Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

Katalin írta...

Nagyon finom lehetett a mai ebéded, könnyű nyárias! Ilyen időben nagyon jól eshet :-)

Éva írta...

Katalin nekem ez most annyira jólesett nem cseréltem volna el semmiért:-))

Lívia írta...

Én is szeretem a tejberizst és a tejbegrízt is, minden héten egyszer biztos, hogy készítek magamnak, mert a férjem az nem elégszik meg ilyen étellel. Én palacsintatésztában forgatott majd megsütött almakarikát is szoktam hozzá készíteni vagy csak egyszerűen fahéjas-cukros keverékkel megszórom vagy lekvár kerül rá.

Éva írta...

Lívia hasonló oknál fogva nálunk is csak én eszem és legtöbbször fahéjjal !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...