Elég olcsó és nagyon finom ez a leves is!
Hozzávalók : 1/2 kg húsos karajcsont, vegyes zöldség/zeller, sárgarépa, fehérrépa,kelbimbó/, 1 db krumpli, hagyma ,pirospaprika, bors, só,fakanálnyi zsír, kevés erős paprika./általában minden levesbe szoktam tenni egy cikk paprikát -paradicsomot/ Ha nincs az sem baj! Külön kifőzve hozzá levestészta.
💢
Elkészítése: A zsírt felforrósítom ebbe teszem a kevés hagymát kockára vágva. Kicsit dinsztelem majd pirospaprikát, borsot teszek bele és felöntöm bőven vízzel amibe belerakom a csontot és a sót .Főzöm egy ideig, majd a zöldséget/ hosszúkásra szoktam a zöldséget és a krumplit is vágni ehhez a leveshez/ és kevés erős paprikát is belerakom amivel készre főzöm.Külön kifőzöm a tésztát és tálaláskor teszem a leveshez./Most kis kocka tésztát főztem/
Jó étvágyat!
1 megjegyzés:
Nagyon finomnak néz ki.
Megjegyzés küldése