Hozzávalók: 60 dkg sertés oldalas, 1 db vöröshagyma, 2 cikk fokhagyma, törött bors, zsír bőven, egy karika zöldpaprika.
Elkészítése: feldarabolom az oldalast. A zsír egy részét  felmelegítem amibe beleteszem a feldarabolt húst, ekkor kifehéredik egy kicsit , majd ráteszem a karikára vágott vöröshagymát és a megtisztított  fokhagymát , borsot, sót, zöldpaprikát  és felöntöm vízzel hogy ellepje jól a húst . Fedő alatt  hagyom hogy jól megpuhuljon a hús, majd  leveszem  és  még teszek rá zsírt   bőven amivel hagyom hogy jól piruljon le. / a víz elpárolog és a hús szép pirosra sül/
Nagyon finom krumpli pürével ,  rizibizivel ! 
Sok zsírt szoktam rá tenni, mivel  ha már elfogy a köret, kenyérre kenve szoktuk enni a zsírját
Jó étvágyat! 
3 megjegyzés:
Nagyon finom, mi is imádjuk!!
Maria: Köszi!
Kedves Éva,megyek aludni,idáig jutottam!!!!És ráadásul nem ad be most minden képet,csak forog a kereső!jó éjt!!
Megjegyzés küldése