2013. március 19., kedd

Snidlinges tojáskrém

                                                                           
Hozzávalók: 3 db keményre  főtt tojás, 5 dkg. margarin, 1 ek. tejföl, 1 ek. majonéz, 1 tk. mustár, só,  őrölt bors, pirospaprika,  snidling összevágva.  
🌸
Elkészítése:  A keményre főzött tojásnak a sárgáját  összekevertem  a margarinnal, hozzátettem a  tejfölt, majonézt, mustárt a többi fűszert ízlés szerinti mennyiségben majd a tojás fehérjét villával összetörve és jól kikevertem a krémet. A legvégén kevertem hozzá az apróra felvágott snidlinget.
Jó étvágyat kívánok !

11 megjegyzés:

Kati írta...

Hasonlót szoktam készíteni, csak kicsit hígabbra szoktam hagyni, s margarin nélkül, nagyon finom:)

Hankka írta...

Nálunk most körözött volt, de ez a tojáskrém is nagyon guszta, biztosan fincsi! :)

gionetta írta...

Ezt imádnám Éva! Minden ami tojásos, jöhet! :-))

Katalin írta...

Szép mutatósan tálaltad! Finom húsvétváró lehet :)

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Óhhh! A kedvencem!!!!Köszönöm !

HajniZoli írta...

Finom kence, szeretjük. Nálunk csak úgy van snidling, ha veszek magot és ültetek, nem lehet kapni. Fel is jegyzem magamnak:-)

Éva írta...

Kati szerintem ezt is többféle módon lehet variálni, de a lényeg hogy finom!
Hankka a körözöttet is nagyon szeretjük mi is.
gionetta örülök hogy szereted a tojást.Úgy vagyok vele hogy van mikor hetekig nem eszünk tojás aztán meg jöhet bármilyen formában, rántottának, főzött lágy tojás pirítóssal.
Katalin köszönöm!
EWA gyöngyös világa! Egészségedre!
HajniZoli köszi, a magról ültetett is finom gyenge !

Dominika írta...

Én is nagyon szeretem a tojáskrémet, a családból egyedül, úgyhogy néha meglepem magam vele vacsorára.

Elisabeth írta...

Nálatok egész másképen hivják...mi tojás salátának-egg salad-nek hivjuk, és csak egy kis majonéz, és mustár kerül az egész össze vágott tojás sárga, és fehérjéhez. Szendvicset készitünk belőle. A friss snidlig ad hozzá finom izet, az biztos. Megfogom próbálni a te módodon, finomnak hangzik, és néz ki!

Éva írta...

Dominika jól teszed hogy néha magadnak is kedvezel! Nekem is vannak ilyen meglepi finomságaim:-)
Elisabeth Foodandthrift az a fontos hogy finom. Talán a margarin egy kicsit szaporítja kenhetőbbé teszi.Köszi!

Jutka írta...

Ezt nekem is ki kell próbálnom:) nagyon guszta!