2013. március 2., szombat

Babapiskótás pudingos desszert

    Hozzávalók:

  • 1/2 cs vaníliapuding,
  • 2,5 dl tej,
  • 3 ek. porcukor,
  • 1 tk. vaníliacukor,
  • 5 dkg. margarin,
  • 10 db babapiskóta,
  • 4-5 db őszibarackbefőtt,
  • 1 dl. tejszín,
  • tetejére  akármilyen befőtt /nekem most trópusi gyümölcs volt/
Elkészítése: A tejben elkevertem a pudingot majd tűzre téve sűrűsödésig főztem levettem hagytam teljesen kihűlni. A margarint a kétféle cukorral kikevertem majd a pudinggal összekevertem. A tálba pakoltam a babapiskótából  és  kevés baracklével meglocsoltam majd ráraktam a felszeletelt őszibarackot  amire a puding felét rákanalaztam . Ezután megint babapiskótát tettem majd a krém másik felét. Tetejére  volt még itthon kevés tejszínem azt vertem fel  és rásimítottam a pudingra majd kiraktam a gyümölcskockákkal. Hűtőbe tettem, és most várakozó állásponton vagyok hogy végül mikor  kanalazhatok már bele?:-) (Napok óta valami krémesre vágyom!)   
                                Jó étvágyat!                                   

7 megjegyzés:

marisz57 írta...

Nagyon jól néz ki, olyan tavaszcsalogató vidám színei vannak!
Végre sikerül megjegyzést hagynom!

Jutka írta...

Szívesen belekanalaznék én is:))

HajniZoli írta...

Ooo, könnyű, habos élvezet! Én is kérnék:-)

Timi írta...

Nálunk a várakozó álláspont hamar lerövidülne...:o))) Pedig biztos érdemes kivárni...:o) Nagyon finom lehet!!!

Kati írta...

Jajj, ide nekem:) Nagyon mutatós, kívánatos:)

Hankka írta...

Szerintem nagyon finom lesz, ügyesen kitaláltad! :)

Éva írta...

marisz57 köszi örülök hogy tetszik!
Jutka na-na előbb hűljön le jól!:-)
HajniZoli jut nektek is !
Timi nagyon kacérkodtam vele én is , de azért hidegen jobb!
Kati egy kicsikét adok add a kis tányérkádat!:-))
Hankka nagyon finom volt, bár még egy kis adagot elraktároztunk holnapra is.