Hozzávalók: 20 dkg gomba, 2 db tojás, só, őrölt bors, vágott petrezselyem, olaj vagy zsír, 1 tk. tejföl.
Elkészítése: Gombát megtisztítottam apróra daraboltam. Előzőleg zsírban sütöttem tócsnit ezt a zsírt használtam fel , felforrósítottam és a gombát beletettem szórtam rá sót és borsot majd dinszteltem fedővel letakarva és anélkül hogy a leve párologjon el. Tojást felütöttem kis tálkába bele a teáskanálnyi tejföl villával felvertem majd ráöntöttem a gombára összekevertem rászórtam a darabolt petrezselymet és készre sütöttem. Nagyon finom!
Ui:Érdekes mert már tojásos gombát eddig is készítettem de az hagymával és zöldséggel készült az is finom, de ez egészen más a gomba íze jobban érződik!
Jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése