2018. július 21., szombat

Krumplis lecsó

Nyári időszakban mikor már elfogadható áron vannak a zöldségek paprika paradicsom, igazán sok változatban lehet a lecsót készíteni. Takarékos konyhámban készítettem már tarhonyával, rizzsel, sült krumplival, csirkemájjal, tojásosan, szalonnával, kolbásszal  de ezt a változatot amit most kipróbáltam  ilyen formában eddig még nem!(Valahol láttam hogy hol már nem tudom:)
Hozzávalók és elkészítése: A lecsó hozzávalóit és elkészítését nem írnám le ezt mindenki a megszokott arányban és módon készíti. Annyi a különbség hogy most egy nagyobb krumplit megpucoltam felkockáztam és külön olajban kisütöttem. Mikor elkészültem a lecsóval és a krumplit is kisütöttem akkor  összekevertem. 😋
Jó étvágyat!


1 megjegyzés:

Katalin írta...

Biztos nagyon finom volt! Nálunk otthon gyerekkoromban mindig krumplival készült a lecsó :-)