2022. június 27., hétfő

Az elmúlt hetek eseményei röviden....

... amikor is kissé bevonzottam a negatív dolgokat sajnos!  Kezdődött azzal hogy egyik nap reggelizés közben egy kis roppanás után vettem észre hogy a szemüvegem kerete elrepedt. Ez nekem elég komoly gondot tud okozni mivel elég erős szemüveget hordok bár van egy tartalék szemüvegem de   az nem az igazi. Egyből a legközelebbi optikusnál érdeklődtem  aki természetesen éppen szabadságon volt mondta hogy egy hét múlva menjek be a boltba . Nagyon hosszúnak tűnt a hét de  végül segített és megoldódott  a szemüveg problémám áttette egy másik keretbe az üveget. Mikor már megnyugodtam volna éppen itt voltak a gyerekek az  hogy mitől   azt most sem tudom csak észrevettem hogy az egyik fogam eltört hol máshol mint elől😌 nagyon zavart. Két nap múlva mentem keresni fogtechnikust  a forróságban végül sikerült is de mivel ilyen helyzetbe még nem kerültem arra  nem gondoltam hogy  nem csak az egy fog mintáját veszi le de az egész pótlást ott kell hagynom😉 Ezután hiányos fogsorral   mentem haza természetesen ilyenkor találkozik az ember beszélgető társakkal😀 . Délután  mehettem vissza   ismét 30 fokos hőségbe de már  boldogan jöttem haza👍  Azért kellemes dolgok is történtek közben  elsőszülött lányom  és egyik vőm születésnapját ünnepeltük akiknek az idén sütés nélküli tortát készítettem  aminek nagy sikere volt!




7 megjegyzés:

aranyos fodorka írta...

Látod, erre mondja a jó magyar közmondás: a baj sosem jár egyedül. Remélhetőleg most kettőnél "megálltál" - és a nyár további része gondtalanul múlik el. Épp elég lesz elviselni az embertelen kánikulát....

Katalin írta...

Sajnálom hogy ennyi bosszúság ért, de ahogy olvasom, minden rendeződött. Szép ünnepetek lehetett gyerekeitek körében, sok boldogságot az ünnepelteknek!

Ani írta...

Jaj, de tud hiányozni a szemüveg! A fogakról nem is beszélve. Együtt érzek veled. Remélem, hogy a közeljövőben nem kell hasonló "élményekben" részesülnöd.

Éva írta...

aranyos fodorka volt egy harmadik bosszúságom is de azt már nem is akartam leírni. Idegességemben egyik mászkálásom közepette rossz buszra szálltam fel sétabuszozás lett 30 fokban! Remélem a nyár nem tartogat további megoldásra váló feladatokra számomra!
Katalin köszönöm az ünnepeltek nevében is !
Ani sajnos én a szemüvegem nélkül nem sok mindent látok nagyon gyenge a szemem. Reménykedem hogy most egy ideig nem kell intézkednem:) Jobban szeretem a megszokott csendes napokat:)

Évi - Ízek és utazások írta...

Bár ritkán járok mostanában erre, de valahogy éreztem, hogy valami nincs rendben. Remélem, a nyár további része békésen telik. :) Isten éltesse az ünnepelteket! :)

Fáni írta...


Örülök, hogy végül minden rendeződött, reméljük, most már " eseménytelenül" telnek a további napok.

Éva írta...

Évi sokat gondoltam én is rád hogy rég jelentkeztél új bejegyzéssel . Köszönöm jókívánságaidat az ünnepelteknek is átadom!
Fáni köszönöm,ebben reménykedem én is !