Amit már gyerekként is nagyon szerettem és a családom is szerette és szereti. Bármilyen apró tészta jó hozzá leginkább tarhonyával, kiskockával vagy eperlevéllel készítem. Nyári szezonban finom a friss zellerlevéllel és petrezselyemzöldjével ízesítve!
Hozzávalók: amiből én készítettem: 2 db krumpli , tészta eperlevél ízlés szerinti mennyiségben, kevés olaj, fűszerek: só, őrölt bors, pirospaprika, csípős paprika, zellerzöldje, petrezselyemzöldje .
🌺
Elkészítése: Krumplit megpucoltam és apró kockákra vágtam. Kevés olajon megpirítottam a tésztát levettem a tűzhelyről fűszereztem és ráöntöttem a felkockázott krumplit . Felöntöttem vízzel sóval, zöldfűszerekkel ízesítettem és készre főztem. ( Az ilyen levesekbe kevés ételízesítőt vagy 1 db leveskockát szoktam még belefőzni)😋 Hamar elkészül és nagyon finom !
Jó étvágyat kívánok !
1 megjegyzés:
Drága anyósom is így nevezte ezt a nagyon finom levest.
Megjegyzés küldése