2011. március 12., szombat

Tepertőkrém

Hozzávalók: tepertő, bors, mustár, só 
🌸
Elkészítése: (általában akkor készítek tepertő krémet ha már csak az apró darabok maradtak meg.)
A tepertőt ledarálom  hozzáadok ízlés szerint őrölt  borsot, 1-2 evőkanál mustárt és sót   jól összekeverem  hűtőbe teszem .
📌Szokásom hogy a vajas dobozokat ha kiürül kimosom és elteszem.  Ilyen  alkalomra jó célt szolgál ebbe teszem bele a tepertő krémet.
Jó étvágyat kívánok !

2 megjegyzés:

Kincse írta...

Én is szoktam tepertőkrémet csinálni, és teszek bele reszelt vöröshagymát is.
Egyébként tepertős pogácsa készül legtöbbször belőle.

Éva írta...

Kincse néha én is teszek bele hagymát is. Amikor tepertőt veszek általában férjuram megkérdezi pogácsát akarsz csinálni? tudja hogy a maradék törmelék általában ott végzi:)