😉
Elkészítése: A nyers karalábékat megtisztítom és kettévágom majd kivájom, és megtöltöm a húsból, félpuhára párolt rizsből, tojásból összeállított, sóval, törött borssal ízesített töltelékkel. Mély tűzálló tálba felolvasztom a zsiradékot, belerakom a kivájt karalábéforgácsot, sóval, cukorral ízesítem és a megtöltött karalábékat ráültetem , egy kevés vízzel, fedő alatt, puhára párolom. Végül a tejfölben elhabart liszttel besűrítem, meghintem az összevagdalt petrezselyemmel , és néhány perces forralás után tálalható.😋
/gombócokat is csinálhatunk a töltelékből/
/gombócokat is csinálhatunk a töltelékből/
Jó étvágyat kívánok !
1 megjegyzés:
Nagyon szeretem!d
Megjegyzés küldése