Elkészítése: Vékony szeletekre vágtam a sajtot két parizer közé pakoltam egy szeletet majd óvatosan így paníroztam be és sütöttem ki bő forró olajban. Petrezselymes krumplival és vegyes csalamádéval nagyon finom volt !
Jó étvágyat!
8 megjegyzés:
Ismét adtál egy jó ötletet, én csak simán szoktam rántani:)
Jó ötlet. A parizert én is szoktam használni, ha gyors kaját akarok. Többnyire sütöm, esetleg tükörtojással, vagy sajttal, de így töltve, panírozva még nem csináltam.
Én régen, a vagdalthús konzervet ragasztottam össze mustárral, aztán panír, és sütés! Kitűnő, takarékos feltétek ezek! Köszi!
Jó ötlet, azt hiszem főzelékhez fogok készíteni. :)
Rántva még nem kóstoltam, de főzelékhez tényleg finom lehet :)
Ari: Érdemes így kipróbálni nagyon finom és laktatóbb.
Hobbychef: Próbáld ki egyszer nagyon finom !
Adrienn:Ó a vagdalthúst mennyit használtam, szeletelve rántva, még emlékszem fasírtnak is. Köszi!
Petra: Főzelékhez is nagyon finom.
Panna: Próbáld ki, nagyon jó főzelékhez is.
Éva!
Ez a recept szuper,valamelyik nap megsütöm,így burgonyával,hozzá a cékla salátám,kell ennél jobb?
Rántott parizert szoktam sütni,de már nagyon régen nem,és most jó kis ötleteket adsz!!Mert ugye mindig az a probléma,hogy mit??
mellisina2: Nagyon finom így sajttal!
Megjegyzés küldése