😉
Elkészítése: Megtisztítottam a hagymákat és sós forrásban lévő vízbe tettem amit forrástól számított 5 ' főztem . Leszűrtem és a hagyma alsó részén kis vékony csíkot vágtam le hogy megálljon majd a hagyma közepét éles késsel kiszedtem, de hagytam külső peremrészt . A tojást elkevertem a prézlivel a fűszerekkel a sajt felével és 2 evőkanál tejföllel . Ebbe a masszába tettem bele a kikapart hagyma feldarabolt részeit és jól összekavartam majd megtöltöttem a hagymákat jó púposan . Erre még rápakoltam a megmaradt sajt és tejföl keverékét majd letakartam egy csík szalonnával. Egy jénai tálba pakoltam a hagymákat egymás mellé , a kimaradt tölteléket is és alufóliával letakarva forró sütőbe tettem ahol 25' így pároltam, majd levettem a fóliát és megpirítottam.😋
Jó étvágyat!
8 megjegyzés:
Tetszik, bár a pocim nincs olyan nagy barátságban a hagymával, hogy így bevállaljam :(
Hű, ilyet még soha nem ettem, de biztos, hogy nagyon finom lehet!
„Ezentúl a hagymát is hagymával fogom enni.” (Hyppolit, a lakáj című zenés vígjátékból idézve) :) Még soha nem kóstoltam, de szerintem tetszene!
Nagyon guszta, finom lehet, ilyet még én sem ettem :)
Ez nagyon jó ötlet, imádom a hagymát!
Panna: Ezzel én is így vagyok! De egyszer kipróbáltam finom volt, egy darabik pihentetem a gyomromat.
Mézeskalács: Nagyon finom volt.
Vicuska: Ezt is lehet rá mondani, finom.
Katalin: Köszi!
Vanca: Akkor próbáld ki finom!
A fánk előtt jöhet!!
mellissina2: Megbeszéltük!:)
Megjegyzés küldése