Hozzávalók a fasírthoz: 1/2 kg darált sertéshús, 1 db zsírban megdinsztelt apróra fölvágott vöröshagyma, 1 cikk lereszelt fokhagyma, fűszerek:pirospaprika, bors, só, 2 db tojás, 2 db áztatott zsömle.töltelékhez: 2 db áztatott zsömle, 2 db tojás, őrölt bors, zsírban megdinsztelt apróra fölvágott vöröshagyma , összevágott petrezselyem, majoránna, só. Zsír a tepsi kenéséhez !
Elkészítés: A fasírt és a tölteléket hozzávalóit összegyúrtam külön külön.
A tepsimnek a közép részét alaposan bekentem zsírral arra raktam a fasírt masszát és rápakoltam a tölteléket. A tetejére prézlit szórtam és kanállal zsír darabokat tettem. Sülés közben a zsírjával locsoltam.
Előmelegített sütőbe pakoltam 200 fokon 50 ' alatt készre sült. Szépen lehet szeletelni!
Jó étvágyat!
2 megjegyzés:
Mi is szeretjük az ilyen fasírtot. :P
Gabriella: Örülök hogy szeretitek! Finom is nagyon!
Megjegyzés küldése