🌷
Elkészítése: A hozzávalókat összegyúrtam a tésztát kinyújtottam majd hajtogattam /alulról, felülről, jobbról balról / 5' pihenés után megismételtem a hajtogatást majd letakarva 1 órát pihentettem a tésztát. Ezután kinyújtottam kb. 1/2 cm vastagra és derelyevágóval feldaraboltam . Tepsibe pakoltam megkentem a tojással és megszórtam sajttal. Előmelegített sütőben 220 fokon 20' sütöttem.Ui: Horváth Ilona szakácskönyvét kb. 40 éve forgatom és most találtam erre a finom süteményre!
Jó étvágyat!
11 megjegyzés:
Szeretem az ilyen sütiket:)
Én meg egyenesen imádom a sós sajtos ropogtatni valókat. Ha készítek, pillanatok alatt elfogy, mintha nem is csináltam volna semmit. Ez is nagyon klassz :)!!
Kati köszi!
Maria sokszor vagyok úgy én is hogy kívánom különösen az édesség után! Köszi!
Nagyon szeretem! És nagyon jól néz ki a képen.!!!
Hű,ezt kipróbálom!
Tegnap pont maradt krumplim a főzésből, így ma megcsináltam én is ezt a sajtos rudat...:O))) Nagyon finom lett!!! Köszönöm a receptet!!!
Eri ka köszi!
Patrícia remélem ízleni fog? Egészségetekre!
Timi nagyon örülök hogy kipróbáltad és még ízlett is! Egészségetekre!
A blogkóstoló alkalmából ezt a receptet választottam tőled, nagyon ízletesek ezek a sajtos rudak, köszönöm szépen a receptet!
Konyhavirtuóz üdvözöllek !Nagyon örülök hogy ízlett váljon egészségetekre!
Szeretném megkérdezni,hogy kb mennyi leszabelőle?Nálunk imádják a sajtos rudat :-)
Hágenné Varga Melinda üdvözöllek! Elég régen készítettem de szerintem kisebb tepsivel biztos mert általában fél adagból annyi szokott lenni:)
Megjegyzés küldése