2013. július 13., szombat

Málnás palacsinta

                                                                             
Hozzávalók:  palacsinta tésztához: tojás, liszt, pici só, tej, szódavíz, töltelékhez: málna, porcukor
Elkészítése: Szokásos módon a palacsintát kisütöttem.  15 dkg. málnát 2 ek. porcukorral elkevertem hagytam kicsit  állni majd szűrőkanálba tettem ahol a leve lecsepegett  és megtöltöttem a gyümölccsel a palacsinta tésztákat. Tetejét fahéjas porcukorral szórtam meg.
Jó étvágyat kívánok !

4 megjegyzés:

Horváth Emerencia írta...

Az ebédemet neked köszönhetem,"Tejfölös zöldséges tészta", ajjaj nagyon guszta volt, gyakran elfogom ezután készíteni, köszönöm!
Ez a desszert...a málna a kedvencem!
A szalvéta is nagyon szép, a gyűjteményem is szépen gyarapodik:)

Kati írta...

Jajj de jó volna most egy kis málnás palacsinta:)

Seffer Lilla írta...

Napok óta palacsintára vágyom, de jó is lenne most ebből egy pár darab...:)

Éva írta...

Horváth Emerencia egészségedre, örülök hogy ízlett.
Kati azt elhiszem!:)
Lilla Seffer sajna ebből már nem tudok küldeni kénytelen leszel sütni egy párat!