Hozzávalók és elkészítése: 1 ek lisztet kevés vajon megforrósítottam majd felengedtem kétszeres mennyiségű vízzel hígított paradicsompürével. Ízesítettem sóval kevés cukorral és jól összeforraltam.(Nagyon szeretem a csípős ízeket ezért kevés csípős paprikát is tettem bele.) Kisebb darab megtisztított megmosott zellergumót nyersen lereszeltem a tormareszelőn és a paradicsommártásba kevertem de ezzel már nem forraltam.Az előző nap készített 3 megmaradt sajtos krokett mellé nagyon finom volt!
Jó étvágyat !
3 megjegyzés:
A zeller és a paradicsom nagyon jól harmonizál egymással, finom lehetett a mártásod! :)
A zellerrel is finom, de én majorannával szeretem nagyon. Igaz, én a majorannát minden másban is szeretem. A kedvenc fűszerem.
Hankka köszi!
G.Marta majorannát én is nagyon szeretem, de még paradicsommal nem kóstoltam!
Megjegyzés küldése