Hozzávalók:
1/2 kg csirkeszárny
3-4 evőkanál fűszersó
2-3 evőkanál olaj
*
Elkészítése:Megtisztítottam a csirkeszárnyakat a fűszersót olajjal elkevertem és jól bekentem vele a húst. Tálcára pakolva hagytam 1/2 órát pihenni, majd sütőzacskóba pakoltam amit sütőbe tettem és 200 fokon 3/4 órát sütöttem. A köret egyik fele krumplipüré volt ami férjuramnak készült, magamnak zöldséges köretet készítettem. Mexicói vegyes zöldséget /kb. 15 dkg volt/ roppanósra főztem majd leszűrtem. Teáskanálnyi margarint forrósítottam amibe tettem a zöldséget kicsit átforgattam kevés borsot és összevágott bazsalikomot kevertem hozzá. Nagyon ízletes volt!
Jó étvágyat kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése