Hozzávalók: 40 dkg sárga hüvelyű bab, 1 evőkanál szárított tárkony, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, só, őrölt bors.
🌸
Elkészítése: /Fagyasztott babból készült / Edénybe öntöttem a babot amit felöntöttem annyi vízzel ami jól ellepte tárkonyt és az összezúzott fokhagymát valamint sót tettem bele amivel puhára főztem . Tejfölt elkevertem a liszttel és a bab főzőlevéből vettem ki keveset ezzel is elkevertem majd besűrítettem a babot kevés borssal ízesítettem összeforraltam és már kész is volt. Burgonyarúd receptje megtalálható itt , most annyi változtatással készítettem hogy kevés maradék reszelt sajtot is tettem bele.
Jó étvágyat kívánok !
3 megjegyzés:
Hű de megéheztem :-) Ez nagyon finom lehetett!
Katalin közönöm!
Pontosabban köszönöm:-))
Megjegyzés küldése