2021. február 8., hétfő

Sokszor gondolok rá pedig annyi mindentől függ......

... hogy összejön-e az idén az 50 éves  érettségi találkozónk! Legutoljára  40 éves  találkozón / amiről itt  számoltam be / jöttünk össze  már akkor is csökkent létszámmal voltunk. Akkor is nagy  izgalommal készültem  szerintem nem csak én , hiszen  több éven át nem találkoztunk és nagyon  megváltoztunk közben ezen sokat nevettünk  akkor még tanáraink is eljöttek  páran.  Annyi minden történt és történik még napjainkban is hogy nem lehet előre tervezni. Az évek ahogy múlnak  előre gondolom mikor milyen kerek évforduló következik  ez is egy ilyen  amit szeretném ha valóra válna. Izgalommal várom a kezdeményező osztálytársaim jelentkezését hogy ismét találkozhassunk 💟



6 megjegyzés:

aranyos fodorka írta...

Talán szerencsétek lesz és nyárra lazul kissé a helyzet. Nekünk is elmaradt a tavalyi, igaz nem különleges volt, mert mi már régóta minden évben összejövünk.

Éva írta...

aranyos fodorka kicsi esély van rá de azért bizakodom. Mi osztályunkban sok olyan társam volt aki nem helybeli volt ezért is ritkán futottunk össze!

Gerdi írta...

Éva, nekünk tavaly volt a 30 éves érettségi találkozónk, otthon, Erdélyben. Olyan szerencsénk volt, hogy abba a 3 hétbe esett, amikor át lehetett menni a határon, sőt, egy kis nyaralás is belefért, ha már ott voltunk. Kívánom, hogy Nektek is legyen ilyen szerencsétek, hisz olyan jó hosszú idő után újra találkozni...

Éva írta...

Gerdi szerencsések voltatok valóban! Reménykedem hogy leszünk még páran és lesz lehetőség összejönni:)

Tiffanylda írta...

Sajnos, a mi találkozónk is elmaradt tavaly és nem vagyok biztos abban, hogy idén meg tudjuk tartani, mert sokan külföldön élnek és onnan még nehezebb összehozni a társaságot!:( Drukkolok nektek, Éva!

Éva írta...

Tiffanylda sajnos hogy ilyen bizonytalanság van, de a remény hal meg utoljára ezért nem adom fel!