Az ünnepek alatt megmaradt kis darabka sonkát apróra vagdalva mélyhűtőbe pakoltam további felhasználásig. Fél tasak sajtos mártás alapporom is volt ezért most azt felhasználva készítettem el .
Hozzávalók és elkészítése: Kevés olajon megpirítottam a felkockázott sonkát ezután rászórtam a sajtos mártás alapport amit felöntöttem 1,5 dl tejjel és kevergetve besűrítettem. Ezután a tésztát szokásos módon kifőztem és beleforgattam a mártásba. Tányérra szedve még megszórtam kevés reszelt sajttal.😋
Jó étvágyat kívánok !
2 megjegyzés:
Valamit elrontottam ? Ide írtam egy megjegyzést, de akkor megismétlem.Nagyon tetszik ez az ötleted, ki fogom próbálni. Van nekem is "maradék" húsvéti sonkám...
Nagyon kedvelem a tésztákat ez is nagyon ízlett. Örülök hogy jónak tartod sok sikert és váljon egészségedre!
Megjegyzés küldése