Elkészítése: Felszeleteltem a húst kis darabokra majd besóztam klopfoltam és lisztbe megforgattam .Megforrósítottam kevés olajat amiben a húsokat fehéredésig sütöttem mindkét oldalát. Ezután kivettem az olajból és tányérra pakoltam. Az olajba tettem az előzőleg apróra fölvágott vöröshagymát majd a felszeletelt paprikát és paradicsomot ezután a fűszereket és végül a húsokat tettem bele . Kevés vizet öntöttem rá lefedtem és hagytam hogy a hús megpuhuljon. Köretként petrezselymes rizst készítettem hozzá!
Jó étvágyat!
6 megjegyzés:
Imádom az ilyen lecsós szeletet!:))
Én is imádom, mindent, ami lecsós!!
Nagyon finomat főztél ma is! A lecsót szeretjük nagyon,na és a husit is.A kettő együtt, meg maga a kánaán:))
tücsi:Akkor nem vagyok egyedül ezzel!:-))
Maria: Bármilyen formában szeretem én is !
Böbe: Köszi! Nagyon finom és a lecsóval szaporítani lehet a kevés húst!
Lecsós szelet? Hmmm... imádom!! :P
Gabriella: Örülök hogy szereted!
Megjegyzés küldése