Elkészítése: A zöldséget kicsit előfőztem 1 tk. ételízesítővel. Az olajat megforrósítottam apróra vágott vöröshagymát és a fokhagymát megdinszteltem leszűrtem a zöldségkeveréket és ráöntöttem a hagymára majd a paradicsomlevet és a fűszereket szórtam rá még tettem hozzá 1/2 dl. vizet és felfőztem. A tésztát a szokásos módon kifőztem majd tányérra pakolva tettem rá a szószból és a reszelt sajtból.
Ui.: Nem tudom hogy mi az oka, de nekem ezek a tészták mostanában annyira ízlenek, hogy rántott húsért sem cserélném el !
Jó étvágyat!
6 megjegyzés:
Ezt jól kitaláltad! :) És tényleg jó áron lehet venni ilyen fagyasztott vegyes zöldségeket.
Mi is nagyon szeretjük ezt a zöldségkeveréket. Tésztára, köretnek, raguba, mindenhogy jó!! Szuper szép színpompás volt a mai ebédetek :)!
Gusztusos! Most találtam blogodra, s nagyon finom, gusztusos recepteket találtam, Jó hogy innen meríthetünk ötletet, ami fontos a hétköznapokban. Tetszenek a leírások mellet a szép ételfotók!
Nagyon finomat készítettél:)
Nekem is ízlenek a tészták, egyre jobb minőségben készülnek!
Nagyon gusztusos, szép színes! Érdekes, én még soha nem készítettem zöldséges tésztát, pedig külön-külön mindkettőt szeretem :)
teller-cake: Köszi! Csodálkoztam én is, de lehet hogy csak akcióban van most!
Maria: Köszi!
Kinga: Üdvözöllek! Nagyon szépen köszönöm, örülök hogy tetszik a blogom!
tücsi: Köszi!Biztos a korral is jön ez talán a tészta könnyebben emészthető mint a hús? Vagy csak bebeszélem magamnak mert ez az olcsóbb? Lehet! Bár a férjuram nem rajong annyira a tésztákért, neki főztem sárgaborsót.
Katalin: Köszi! Próbáld ki nagyon finom!
Megjegyzés küldése