Elkészítése: Beáztattam a zsemlét vízbe, ezután a vöröshagymát apróra felvágtam és megdinszteltem kevés zsírban . A zsemlét kinyomtam majd hozzátettem a vöröshagymát és a többi hozzávalókat amivel jól összedolgoztam . A combot megtisztítás után kicsit a bőrénél felszedtem és oda tettem be a tölteléket amit általában én fehér cérnával összeöltök hogy a töltelék ne jöjjön ki. Egy edénybe vizet és kevés ételízesítőt tettem mikor már főtt a víz akkor tettem bele a megtöltött csirkecombokat amit kb.15' főztem, majd kivettem a vízből és vékonyan kikent kis tepsibe pakoltam tetejét is vékonyan megzsíroztam és előmelegített sütőben közepes hőfokon 25' sütöttem/ közben megnéztem és/ ha szükséges kevés zsírt teszek még rá. Már a legvégén szórtam meg egy kevés sajttal. Rizibizit készítettem hozzá !
Jó étvágyat!
5 megjegyzés:
Igazi,finom vasárnapi ebéd! A csirke is a rizibizi is kedvencem :)
Finom töltött comb, bármikor megenném a rizibizivel együtt:-)
Nem kellett volna ilyen korán hozzád benéznem..Nagyon guszta!
Márti: Köszi! Örülök hogy Te is szereted!
HajniZoli:Finom is tud lenni!
Jutka: Köszi!
Ezt én is szívesen láttam volna az asztalon, a vasárnapi ebédnél :)
Megjegyzés küldése