Hozzávalók: 10 dkg. tehéntúró, 2 ek. tejföl, kevés só, őrölt bors, 2 szál medvehagyma felaprítva.
🌸
Elkészítése: A hozzávalókat egy tálba tettem és jól kikevertem majd hűtőbe tettem. Napokban sütöttem grissinit azzal ettük nagyon finom volt a túrókrémmel!
Jó étvágyat kívánok !
9 megjegyzés:
Sajnos 10 napja nincs internetem, de a telefonomon már van, így láthatom és megköszönhetem ezt az egészséges finomságot!
Köszönöm, Évikém!
Nagyon guszta, fincsi lehet!
Hmmm. Fincsi. Jöhetne grissinivel is, meg anélkül is.
Emőke aranyos vagy, próbáld ki valóban nagyon finom.Egészségetekre!
Csilla Andi köszönöm!
Édeskonyha fincsi volt, sajnos elfogyott, de majd legközelebb gondolok rád:-)
Ha ma találkozok még egy medvehagymás recepttel igazán sírva fakadok. Az uram csak igéri hogy kirándulni visz az erdőre medvehagymát szedni, de csak igéri. Félő, hogy az idén is lemaradok.
Nagyon finomságos lehet :)
Jól hangzik és jó ötlet a medvehagyma felhasználására! :)
Juci nyugi, nekem is csak most sikerült egyáltalán megismernem a medvehagymának az ízét. Már én is úgy voltam vele hogy látom hogy minden blogon mindenféle finomságot csináltak és én eddig semmit. Finom az íze így kencének, de süteménybe egyenlőre biztos nem teszek.
Viktoria Bori így ahogy mondod finom volt, köszi!
Milyen jó is mártogatni:-) fincsi!
Megjegyzés küldése