Hozzávalók: 1 db vöröshagyma, 2 db közepes burgonya,jelen esetben babos-kukorica konzerv ,(ha ez nincs, akkor bab és kukorica ) kevés szalonna, fűszerek: só, pirospaprika, csípős paprika, 1 ek. ételízesítő, 1 mk. majoránna., 1 db paradicsom, fél paprika.
Elkészítése: A szalonnát csíkokra vágtam majd kisütöttem , rászórtam az előzőleg feldarabolt vöröshagymát megdinszteltem. Pirospaprikát szórtam a hagymára a felkockázott krumplit hozzátéve valamint az ételízesítőt,majoránnát, felkockázott paradicsomot, paprikát és annyi vizet öntöttem rá hogy éppen csak ellepje. Mikor már puha volt a krumpli akkor öntöttem hozzá a babos-kukoricát .Készre főztem az egészet.( Mivel ez konzerv volt nem kellett sokáig főzni!)
Jó étvágyat!
2 megjegyzés:
Nagyon finom egytálétel lehet, ha van benne krumpli is, a fiúk nagyon szeretnék,az a kedvenc:)
trollanyu nagyon finom. Eddig ilyen összetételben én még nem csináltam, kíváncsiságból készítettem el de nagyon ízlett!
Megjegyzés küldése