Hozzávalók: A gombapaprikás szerepel blogomban, galuskához: liszt, tojás, só, medvehagyma apróra vágva, sz.sz.víz. Szóráshoz: petrezselyem apróra fölvágva.
🍄
Elkészítése: A galuska /nokedli/ tésztáját hagyományos módon készítettem annyiba tért el most hogy kevés medvehagymát apróra vágtam és ezt kavartam bele a tésztába. A szokásos módon kifőztem és picit felhevített olajra szedtem ki amiben elkevertem. A gombapaprikás mellé szedtem a tésztát és az egészet megszórtam apróra fölvágott petrezselyemmel.😋
Jó étvágyat!
3 megjegyzés:
De jó ötlet, zöldfűszerrel készíteni a galuskát! Finom lehet, főleg gombapaprikással!
Finom, nagyon jó!
Gerdi köszi nagyon finom volt!
HajniZoli köszi!
Megjegyzés küldése