Hozzávalók: 2-3 db krumpli, só, liszt sz.sz., 1 fej vöröshagyma, 1 fakanál zsír, füstölt kolbász /nekem most kb. 10 dkg. volt/
😊
Elkészítése: Szokásos módon elkészítettem a gombóc tésztáját. A kolbászt apró darabokra vagdaltam. A kinyújtott tésztát felkockáztam és mindegyik közepébe tettem a kolbászból majd gombócokat formáltam belőle. A hagymát megpucoltam és vékony szeletekre aprítottam fel amit a zsírban megdinszteltem. Forrásban lévő enyhén sós vízben megfőztem a gombócokat leöblítettem és a dinsztelt hagymára pakoltam amivel összeforgattam.😋
Jó étvágyat!
4 megjegyzés:
Finom lehet ez a gombóc! Már forog is az agyam, hogy mi mindennel lehetne még tölteni:-)
De jól néz ki! Kóstolnám!
Nagyon kedvelem az Ízőrzők receptjeit. Ez is tetszik! :)
HajniZoli nagyon finom különösen ezzel a hagymás körítéssel.
Csigabige köszi, szívesen megkínálnálak belőle!
Vicuska nagyon szeretem én is mert egyszerű és finom ízesítéssel készülnek.
Megjegyzés küldése