Hozzávalók: 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, 2 ek. olaj. 1-1 db sárgarépa, fehérrépa, kevés zöldborsó, só, 1/2 dl paradicsomlé, 1/2 dl. mézes-csípős ketchup /amit házilag készítettem/. Bármilyen tészta.
Elkészítése:A zöldségeket megpucoltam és apró kockára feldaraboltam vízben 1 ek. ételízesítővel és a zöldborsóval kicsit előfőztem. Olajban az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát kicsit dinszteltem majd a leszűrt zöldségeket is hozzátettem ráöntöttem a paradicsomlét és a ketchupot pici sót tettem rá és készre főztem. A tésztát szokásos módon kifőztem leszűrtem és összekevertem a szósszal.Nagyon hamar elkészül és igen finom!
Jó étvágyat!
3 megjegyzés:
Imádom a tésztákat. Ennek se tudnék ellenállni.
A tésztákat mi is szeretjük, a ketchupot meg a fiam eszi szinte mindenhez, viszem is a receptet, köszi!
Évi biztos vagyok benne hogy ízlene!
Márti örülök hogy tetszik és remélem fiadnak fog ízleni:)
Megjegyzés küldése