2014. december 13., szombat

Fahéjas-cukros almachips

                                                                   
   
Hozzávalók és elkészítése: Egy nagyobb almát alaposan megmostam megtöröltem  majd a magházát kivettem. Ezután vékony szeletekre felvágtam amit  3 evőkanál kristálycukor1 mokkáskanál fahéj  keverékében  forgattam meg . Tepsibe sütőpapírt tettem és erre pakoltam rá  alacsony hőfokon 45-60' kell aszalni ! ( A receptben hőlégkeveréses  sütő volt megadva én ezt úgy oldottam meg hogy néha-néha a sütőt kinyitottam :-)) Nagyon finom és az illat mikor készült csodás volt ! 

2 megjegyzés:

Katalin írta...

Ez nagyon finom lehet, szinte érzem az illatát :-)

marisz57 írta...

Finom rágcsálnivaló olcsón és egyszerűen! Én is készülök már elkészíteni.