Hozzávalók: 5 dl tej, 1 cs. vaníliapuding, 5 dkg. cukor, babapiskóta, 15 dkg. gesztenyemassza, 5 dkg. mazsola, 5 dkg. vaj/margarin, rumaroma. Tetejére tejszínhab.
🌺
Elkészítése: A pudingot a szokásos módon elkészítettem hagytam kicsit hűlni. Közben a gesztenyemasszát a margarinnal kikevertem 2 evőkanál pudingot is kevertem hozzá. A mazsolát beáztattam rumaromával ízesített vízbe majd lecsurgattam. Üvegtálba öntöttem a puding felét majd rápakoltam egy sor babapiskótát, erre kentem a gesztenyemasszát majd rászórtam a mazsolát amire még egy sor babapiskótát pakoltam és végül a maradék pudingot kanalaztam rá és hűtőbe tettem. Másnap felvert tejszínhabot tettem a tetejére kicsit díszítettem és fahéjjal ízesítettem. Nem sokáig tudtam várni vele hogy megkóstoljam!:-))Fi-i-i-i-nom!!!Jó étvágyat kívánok !
5 megjegyzés:
Nagyon jól hangzik, ügyesen dekoráltad! :-)
Szinte érzem a fenséges ízt a számban..:O)))
Ezt ki kell próbálnom nekem is!!!
Köszönöm az ötletet!♥
Ez nagyon ott van és ráadásul gesztenyés. Imádni való desszert!
Egyszerű és nagyszerű finomság! Nálam az ilyen mindig nyerő! :)
teller-cake köszi!
Timi örülök hogy tetszik remélem a család tetszését is megnyeri!Egészségetekre!
Nea köszönöm!
Csigabige örülök hogy tetszik!
Megjegyzés küldése