Hozzávalók: 2 db tojás, fagyasztott zöldborsó, kapor, mustár, torma, késhegynyi őrölt bors, 2-2 evőkanál joghurt-tejföl,
🌸
Elkészítése: Keményre főztem a tojást megpucoltam és apróra összevágtam, a borsót ami mennyiségre maroknyi lehetett megfőztem leszűrtem mikor kihűlt a tojáshoz öntöttem. Kevés maradék joghurtot összekevertem tejföllel és ízesítettem 1 tk. mustárral ,1 tk. tormával , borssal és kaporral, ezután ráöntöttem a zöldborsó és tojás keverékére. Összekevertem óvatosan és hűtőbe tettem. Nagyon finom !
Jó étvágyat kívánok !
5 megjegyzés:
Adok még egy ötletet: én ezt csináltam nemrégiben: (nagylyukú reszelőn) reszelt sajt, főtt tojás, a borsó mellett kukoricát is használtam és egy (tetszés szerinti) fűszeres s.k. gyártott tejfölös dresszinggel öntöttem nyakon.
Ennél menőbb csak a bab és lencsekrémem lett. Képes vagyok napokig ezt kenni a reggeli pirítósomra. Nem kerestem a blogodban, azt próbáltad-e már, de ha nem, érdemes. Van a neten recept bőven.
Nagyon jó ötlet vacsorára! Biztosan fogok készíteni, sőt Aranyos Fodorka tanácsait is megszívlelem! Köszönöm Nektek!
aranyos fodorka köszi az a kibővített változatot biztos ízlene mert imádom a kukoricát!Bab és lencsekrémet nem ismerem sajnos.
Gerdi egészségedre!
De jó lenne ezt most nekem vacsorára. Szeretem az ilyen egyszerűen nagyszerű ételeket. Nagyon guszta!
Reggeli és vacsoraételnek nálunk is egyre népszerűbbek a különféle zöldségkrémek. Szeretjük őket.
Megjegyzés küldése