Hozzávalók:
2,5 dkg vaj/margarin
12,5 dkg porcukor
pár csepp borsmentakivonat/bármilyen kivonat megfelel/
6 dkg étcsokoládé
Elkészítése:Vajat a porcukorral pár csepp vízzel és a kivonattal összegyúrtam. Sütőpapírt porcukorral beszórtam és ezen lapogattam el a masszát kb. 1/2 cm vastagra majd késsel feldaraboltam és mélyhűtőbe tettem 20'. Gőz fölött megolvasztottam az étcsokoládét 1 evőkanál olajjal és a hűtőből kivett lapokat megmártottam benne majd sütőpapírra pakoltam dermedésig. Nagyon finom , íze marcipánra hasonlít!
Megkínálhatlak?
1 megjegyzés:
Éva, legközelebb próbáld meg ostyalapra lapogatni a masszát, és azt csokoládéba mártani.
Megjegyzés küldése