Megérdemli hogy szerepeljen a blogomban mert annyira finom és egyszerű!
Hozzávalók és elkészítése: 1 nagyobb almát megpucoltam és apróra feldaraboltam edénybe tettem ráöntöttem annyi vizet ami jól elfedte. Tettem hozzá kevés reszelt citromhéjat és egy teáskanál levét mivel édes volt az alma ezért csak 1 teáskanál cukrot késhegynyi őrölt fahéjat. Addig főztem még az alma jó puha lett , ekkor kb. 1/2 dl vízbe tettem 2 evőkanál vaníliapudingot elkevertem simára és besűrítettem vele az almát. Nagyon finom !
Ui: Másik receptem ami szerepel blogomban itt megtalálható! Receptes újságban találtam a most elkészített almaszószt de kicsi változtatással készítettem el ami finom lett!
3 megjegyzés:
Ezt nasinak eszitek, vagy szószként hús mellé? Bárhogy is, finom lehet!
Tiffanylda húshoz is biztos finom lett volna, de most fánkhoz készítettem! Köszi!
Igen, közben láttam, hogy feltetted, köszi, Évike!:)
Megjegyzés küldése