Hozzávalók: 14 db babapiskóta, 20 dkg eper, kis doboz tejföl,fél dl tejszín, 1 evőkanál cukor,darabka tejcsokoládé reszelve.
Elkészítése: Epret megtisztítottam majd többször átmostam lecsepegtettem. Pár darab epret félretettem a többit turmixoltam.Tejfölt a cukorral és a turmixolt eperrel összekevertem és a habnak felvert tejszínnel óvatosan elkevertem. Üvegtál aljába pakoltam sorba a babapiskóta felét erre kanalaztam rá az epres krémből majd ismét piskóta aminek a tetejére a maradék eperkrémet tettem. Reszelt csokoládéval szórtam meg a tetejét és ráraktam a félretett epret így tettem hűtőbe másnapig. Ekkor jött a kóstolás:)
Jó étvágyat!
2 megjegyzés:
De finom lehet a friss eper ízével! Ki is kell használni ezt az időszakot, ameddig érik :-)
Katalin nagyon finom volt, köszi!
Megjegyzés küldése