2017. szeptember 17., vasárnap

Márk unokám tortája

Milyen nagyosnak tűnik már hogy így írom Márk unokám.  Sokszor kezdtem  mondandómat úgy hogy a kis manóm már ezt nem írhatom mert lassan magasabb mint a nagyi. Második osztályba jár nagyon jó tanuló büszke vagyok rá úgy mint a másik két kis manóra is  akik az oviban sziporkáznak és természetesen akkor  mikor beszámolót tartanak nekünk nagyszülőknek! Márk szülinapja 09.14-én volt és már 8 éves! Hétvégén volt együtt a család így most volt  az ünneplés. Torta tekintetében az utóbbi időben már nem figurás torták vannak az első helyen/ennek nagyi kicsit örül:-)) nagyon szereti a gyümölcs tortát !
                                                                           

Hozzávalók és elkészítése hasonló az előzőekhez receptje itt megtalálható ! Díszítés kicsit mindig változik!
Istenke éltessen nagyon-nagyon sokáig !

5 megjegyzés:

Horváth Emerencia írta...

Isten éltesse sokáig! 😘

Katalin írta...

Először is Isten éltesse az ünnepeltet!
Sok finomságot készítettél mióta nem jártam feléd, de igazából mégis jártam felétek :-) A múlt héten Telkibányán nyaraltunk, úgyhogy egész közel haladtunk el Miskolc mellett. Nagyon sokfelé jártunk, sok szépet láttunk, szerencsére jó időnk is volt. Nemsokára majd felteszek a konyhás blogomra egy összefoglalót belőle, aztán részletesen az Észak-Magyarország blogomra.

Éva írta...

Emerencia köszönöm!
Katalin köszi! Jó időt fogtatok ki biztos nagyon jó volt ahogy utólag néztem a fotóitokat nagyon szép helyen pihentetek vagy inkább túráztatok:)

Tiffanylda írta...

Isten éltesse sokáig a "Nagyot"!!! Már nyolc éves? Valóban nemrég volt manó...

Éva írta...

Köszi Tiffanylda így halad az idő unokák nőnek mi meg...:)Gyönyörködünk bennük igaz?