2018. május 12., szombat

Sok szeretettel köszöntelek hűséges bloglátogatóm !

 Sajnálattal veszem tudomásul hogy a követőim száma az utóbbi időben  változik/hol kevesebb hol több/ ez lehet a  technika ördöge  de lehet más  is😔. Akik itt vagytok  velem nektek köszönöm és remélem erről a virágos rétről mindenkinek tudok adni egy szál virágot!

Kívánok szép hétvégét !

12 megjegyzés:

Ilona írta...

Neked is nagyon szép, sütögetős hétvégét kívánok.

Éva írta...

Ilona köszönöm, kicsit meleg van hanyagolom most a sütögetést:-))

Ilona írta...

Igazad van, lehet pihenni is.

Aloha írta...

Csodás virágok! Én is kívánok neked, nagyon szép hétvégét! ☺

Kánya Andrea írta...

Igen, valahogy nem igen olvasnak az emberek ma már blogokat, nincs rá idő.
Tudom, mert én is mindig rohanásban vagyok, de azért igyekszem követni és olvasni azokat, akiket bevállaltam. :)

sucika írta...

Kedves Éva! Én kitartok melletted. Szép hétvégét neked is! :))

Szera írta...

Köszönettel elfogadok egy lilát! :)

Horváth Emerencia írta...

Kellemes vasárnapot, kedves Éva!
Köszönöm a virágot!😘

Lívia írta...

Évikém én is elfogadok a virágaidból egy szálat.
Ne aggodjál amiatt, hogy hol több, hol kevesebb a látogatód. Például nekem nagyon sok zugolvasóm van, és elgondolkodtam már azon, hogy miért nem bújnak elő és mondanak véleményt, jót vagy rosszat a blogomról, amit ott látnak, olvasnak. Érdekelne, mert nem magunknak tartjuk fenn a blogot, és a visszajelzés jó lenne. De ha nem, akkor nem... A másik dolog, hogy kezdenek unalmasak lenni nemcsak a gasztróblogok, hanem minden más is, az egész internet. Én például már sokszor beleuntam. Van - egy kezemen megszámolhatom . olyan blog amit szívesen látogatok - köztük a tiéd is - aztán csak azt nézem, keresem ami kell valami hivatalos dolog intézéséhez, vagy tudni akarok valami információt, vagy szakembert keresek valamelyik munkálathoz. Nekem csak erre jó az internet, hülyeségeket, számomra érdektelen, értéktelen dolgokat nem nézek, nem böngészek összevissza.

Éva írta...

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek kedvesek vagytok!

aranyos fodorka írta...

"Kissé megkésve" de én is ideértem....:-)
Kész őrület, Te vagy a harmadik, aki jósolgatja/fontolgatja a blogolás abbahagyását...Persze én is gondolok rá néha...de neked is azt tudom írni, amit a többieknek, a blogot (gondolom, részben) magadnak is írod, jó időnként, vagy kell időnkét valamit visszanézni/keresni - olyan ez, mint egy napló.Írj,amikor van mit, írj, amikor kedved van, de kár lenne, ha abbahagynád.

Éva írta...

aranyos fodorka blogbezárásra nem gondoltam eddig mert szeretek vele foglalkozni, csupán azt sajnálom hogy van aki elmegy kilép a követőim közül. Most pár napig nem tudtam benézni a blogba gépem rakoncátlankodott nagyon hiányzott!