💢
Elkészítése: Megpucoltam a fokhagymát feldaraboltam és hozzáadva a sót és olajat pépesre turmixoltam.(Szerintem a fokhagymát reszelve és úgy összekeverve a többi hozzávalóval hasonló eredményt lehet elérni) Kis üvegbe tettem hűvös helyen tárolom, jó szolgálatot tesz mikor lángost sütök vagy egyéb gyors felhasználáskor😊
Házilag készített nálam mindíg előnyben!
3 megjegyzés:
Lehet, hogy én is kipróbálom. Ugyanis a bolti fokhagymakrém nekem nem ízlett. Viszont a mostani fokhagymák olyan silány minőségűek, hogy az egészen elkeserítő. Kihajt, rohad, foltos, és egyébként is, még az íze se olyan, mint rég volt... Szóval egy próbát megér...
Jónak tűnik :)
aranyos fodorka hasonló okok miatt tettem én is ezt a próbát:)
Fáni köszi.
Megjegyzés küldése