Itt még nem volt teljesen kihűlve |
Elkészítése:Cukrot és a vizet edénybe tettem alacsony hőfokon melegítettem, mikor elolvadt a cukor kicsit emeltem a hőfokot és aranybarnára karamellizáltam. Félrehúztam hozzátettem a feldarabolt vajat csipet sót és a meglangyosított habtejszínt visszatettem és alacsony hőfokon folyamatos keverés mellett addig tartottam a tűzhelyen még sima pép lett belőle. Mikor hűlt kicsit akkor tettem üvegbe és hűvös helyre felhasználásig.(Felhasználás előtt kicsit felmelegítem majd)
📌 Sütemény, palacsinta , keksz, kávé megédesítésére is biztos finom lesz😋
📌 Sütemény, palacsinta , keksz, kávé megédesítésére is biztos finom lesz😋
Jó étvágyat!
forrás:innen
2 megjegyzés:
Biztos finom lesz, és gondolom hamar elfogy majd, hisz annyi mindenbe lehet felhasználni 😋
Katalin köszi már folyamatosan csökken a mennyisége:-))
Megjegyzés küldése