2020. március 5., csütörtök

Gyors fahéjas keksz (tej és tojás nélkül)

Citromos keksz újra gondolva😊
Hozzávalók: 12,5 dkg margarin, 2 evőkanál porcukor, 2 tk vaníliacukor, 1 mk őrölt fahéj amihez csipetnyi instant kávét is  tettem, 15 dkg finomliszt.
Elkészítése:Puha  margarint a kétféle cukorral kikevertem hozzátettem a fahéj és kávé keveréket és a lisztet. Az egészet összegyúrtam ezután diónyi tésztát csíptem amikből golyót formáltam és sütőpapírral bélelt tepsibe raktam egymástól kicsit távolabb. Tészta tetejét most is mint előzőleg  klopfoló fejével nyomtam  le és előmelegített sütőben 180 C fokon 15' sütöttem.
Megkínálhatlak?

4 megjegyzés:

teller-cake írta...

Nagyon helyesek lettek, tetszenek nagyon!

Éva írta...

teller-cake köszi!

Ani írta...

Nagyon jópofa kekszeket sütöttél.

Éva írta...

Ani köszi!