2020. december 10., csütörtök

Kedves , szép ajándékot kaptam...

.. Katalintól  !  Blogszülinapjára hirdetett  játékot   amire leopárd kalács sütéssel lehetett jelentkezni. Eléggé lehangoló volt az érdektelenség a játék iránt nem volt vetélytársam ezért  mondhatnám azt is könnyű volt  nyernem😊  A mai napon megkaptam az ajándékot amit nagyon szépen köszönök nagyon tetszik💓(Már azon sem csodálkoznék  ha egy kézimunkás blogot nyitnál olyan ügyes vagy😉 )



🎁

7 megjegyzés:

Katalin írta...

Kedves Éva, örülök hogy megérkezett a kis ajándékod, és hogy olyan szeretettel fogadtad, amilyennel én készítettem 😀. Váljon egészségedre a tea is 😁.

undercover írta...

Nagyon szép ajándék, gratulálok a készítőnek és a megajándékozottnak is. Hiába te voltál az egyedüli induló, kedves Éva, mégse volt könnyű nyerni. Ebben a bezártságban és sötét, rövid napokban, covidos rossz hírek közepette dicséretes erény ilyen szépségeket főzni, lelkesedni, fényképezni, blogra feltenni. Csak így tovább, sugározd a pozitív dolgokat, mi meg örömmel olvasunk.

Timi írta...

Gratulálok az ajándékhoz!!! Ha valaki, akkor Te igazán megérdemled, mert olyan hűségesen blogolsz, követsz másokat, kommentelsz kedves szavakat!
Sajnos én is nagyon el vagyok havazva, ezért sincs időm blogolni, de azért ha nem is hagyok megjegyzést, be szoktam kukkantani :)

Vera írta...

Gratulálok, mert azért Te mégis beneveztél, és megcsináltad!
A mai jelenlegi állapotba nagy "merészség" bár milyen játékot indítani!
Mondom azért mert egy kézimunkás blog is játékot hirdetett, sajnos ott sem voltak, sokan csak páran...
Én alapból nem jelentkeztem soha játékokra, de mindig szívesen néztem, és drukkoltam...
Igazából ahogy a blogok is "döglődnek" úgy döcög minden blog...és ki ezért ki, azért nem ér már rá...Sokakat elszívott a facé...
Gratulálok Neked is és Katalinnak is mert igazán szép ajándékot készítetted! További sok finomságot! Jó blogolást Nektek!

Éva írta...

Katalin nagyon szépen köszönöm!
undercover kedves vagy nagyon szépen köszönöm !
Timi nagyon szépen köszönöm kedves vagy! Megértem mindenkinek megvan a maga elfoglaltsága majd ilyen nyugdíjas korodban több időd lesz a kézimunkázásoddal és a blogoddal foglalkozni:)
Vera köszönöm szépen! Sajnálom a blogjátékok megszűnését, anno sokat indítottam én is de most elvenné a kedvemet ha ilyen érdektelenség fogadná. Részben ezt is meglehet érteni mással foglalkoznak mostanában az emberek, pedig néha azért jó kikapcsolódni is:)

Vanilin írta...

Gratulálok Neked! És Katalinnak is, gyönyörű kézimunka! :)

Éva írta...

Vanilin köszönöm szépen !