Hozzávalók: 35 dkg háztartási darált keksz, 10 dkg étcsokoládé, 1 dl langyos tej vagy víz , 1 kk. őrölt fahéj.( Nekem kicsit több folyadékra volt szükségem hogy összeálljon a massza!) 30 db lett belőle!
🌷
Elkészítése: Csokoládét gőz fölött megolvasztottam és a tálba tett kekszhez öntöttem az őrölt fahéjjal és a tejjel együtt. Összegyúrtam a masszát ezután kis golyókat formáltam aminek egy részét darált kekszbe egy részét pedig kókuszreszelékbe forgattam majd kis papír kapszlikba tettem.
Jó étvágyat kívánok!
forrás:innen
6 megjegyzés:
Finomak lehetnek, és ahogy olvasom, nincs is sok munka velük 😊.
Katalin köszi nagyon finom és valóban egyszerű az elkészítése!
Éva ,nagyon finomat készítettél,én is csinálok ,mert az unokák kendvece,de én eddig barakclekvárral és pici lefőzőtt kávéval,valamint egy nagyon kicsi rum is kerül bele,de ez a víz nekem is tetszik,ma már nem teszek el annyi lekvárt,köszönöm!!
Guríthatnál erre Éva néhányat! ❤
Fahéjjal még nem ízesítettem kekszgolyót, de biztosan így is finom. Jó ötlet, gyorsan finomat kategória.
majnek bálintné örülök hogy nálad is unokák kedvence ez az édesség, lekvárral már én is készítettem. Nekem is éppen a napokban volt eszembe hogy az idén vajon fogok-e tudni eltenni lekvárt ilyen gyümölcsárak mellett?
teller-cake szívesen gurítottam volna de sajnos már elfogyott:-))
Gerdi nagyon finom volt így a csoki és a fahéj jó együtt!
Megjegyzés küldése