Elkészítése: A szokásos módon elkészítettem a palacsintát (általában én a palacsinta tésztába nem teszek cukrot mert a töltelék úgy is édes!) Ledaráltam a mogyorót és a cukorral tejszínnel feltettem a tűzhelyre felmelegítettem közben kevertem kicsit ezáltal besűrűsödött. Ezzel a krémmel kentem meg a palacsintákat. A tetejére 3 kocka csokit pici olajjal gőz fölött felmelegítettem és ezzel locsoltam meg.A töltelék nagyon ízlett!
Jó étvágyat kívánok !
5 megjegyzés:
Nagyon guszta!! Jöhetne egy héten többször is, mert szeretem! :)
Hű de szépek lettek! Nálunk is nagy kedvenc a palacsinta, most a tiédet szívesen megkóstolnám :)
Nagyon finom lehet mogyorósan is:) Az a jó a palacsintában, hogy végtelen a variációk száma, sosem lehet ráunni:)
Húúúúú,nyammm........
Évikém figyellek,és nagy becsben tartom,hogy minden napra van ötleted,mindig új és más,hogy változatos dolgokat tegyél az asztalra!
Eri ka köszi!
Katalin köszi! Szívesen adnék hogy megkóstoljad ezzel a töltelékkel mert nagyon finom!
trollanyu való igaz hogy finom ezzel a töltelékkel is, de férjuram most is csak lekvárral ette!
Emőke örülök hogy figyelemmel kísérsz és remélem van olyan amit szívesen megkóstolnál?:-) Köszönöm!
Megjegyzés küldése