🌸
Elkészítése: 2 tojásból készítettem a palacsintát a szokásos módon de csak a sárgáját tettem most a tésztába . Elkészítettem a pudingot. A palacsintát mikor kisütöttem elvágtam négyfelé.(azért jó elvágni mert így könnyebben lehet beilleszteni a tálba.) Egy szögletes jénai tálat kevés margarinnal kikentem a palacsintával kiraktam az alját és megkentem málnalekvárral, erre tettem megint egy sor palacsinta tésztát majd ismét lekvárt amire megint palacsintát tettem és erre simítottam el a pudingot aminek a tetejére még jutott a palacsinta tésztából. A két tojás fehérjét felvertem 1 tk. porcukorral kemény habbá majd egy evőkanál málnalekvárt kevertem a habba. Ezt a habot kentem rá a palacsinta tetejére. Az egészet betettem sütőbe kb. 15' de csak 140 fokos sütőbe.Ui: A palacsinta mennyisége növelhető akkor több réteg lehet a lekváros. Nekünk ez most nagyon-nagyon finom volt és még holnapra is jutott! /Vidék íze újságból szemeztem./ Palacsinta de mégis egészen más jellegű finomság!!
Jó étvágyat kívánok !
8 megjegyzés:
Ezt most úgy megenném...:-)
Nagyon guszta!
Nagyon jó, nem a megszokott csavart palacsinta! Hozzám is jöhet:-)
Nagyon jól hangzik a recept!!! :o)
Ki is fogom próbálni hamarosan!!!
Nagyon finom lehet,ilyen verzióba főleg!
Nagyon otletes :)
A legközelebbi palacsintasütésnél megérné kipróbálni, nagyon finom lehet így is! :)
Anikó szívesen megkínálnálak! Köszi!
HajniZoli nagyon finom így pudinggal, nektek is küldök!:-)
Timi majd meglátod mennyivel másabb mint a megszokott!
Márti köszi!
GasztroManó köszi!
Hankka szerintem adjál egy esélyt magadnak hogy megkóstoljad. Meglátod mennyire finom!
Ó, ez nagyon finom lehet, tetszik, szeretem az ilyen palacsinta variációkat. :P
Megjegyzés küldése